HAKKIMIZDA

Porta Vita, Bodrum’da inşaat, yapı market ve gayrimenkul sektörlerinde başarılı işlere imza atan üç tecrübeli iş insanının güç birlikteliğinden doğdu ve Bodrum Yarımadası’nın markalı konut sektörüne benzersiz bir giriş yaptı. Kaliteli hizmet, güven ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla proje yönetimi amaçlı kurulan Porta Vita, Bodrum’un önde gelen gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Porta Vita; 2023 yılında Tekin Aygün, Mehmet Özışık ve Koray Özkurt tarafından kuruldu. Tekin Aygün inşaat sektöründeki engin tecrübesiyle, Mehmet Özışık muhasebe ve satın alma konusundaki bilgi ve birikimiyle, Koray Özkurt ise hem şantiye deneyimi hem de gayrimenkul sektöründeki başarısı ile Porta Vita markası altında güçlerini birleştirme kararı vererek yeni ve heyecan verici bir serüven başlattı.

İnşaat, hazır beton ve konut pazarında uzun yıllardır hizmet veren, sektörün üretim, yönetim ve satış süreçlerinin her bir aşamasında tecrübe sahibi üç ortak, çoklu şantiye gücü, üretim kapasitesi ve güvene dayalı referanslarıyla Bodrum’a özel prestijli yaşam alanlarını oluşturmak için Porta Vita markası altında buluştu.